vreemdgaan op eerste werkdag

Zet de eerste werkdag van het jaar aan tot vreemdgaan?

Een record aantal inschrijvingen op stiekeme datingsites

Is het vandaag jouw eerste werkdag van het nieuwe jaar? Dan is het misschien tijd om jou in te schrijven op een stiekeme datingsite.
Volgens de buitenechtelijk datingsite Illicitencounters vergelijkbaar met het ons gekende victoriamilan waar gehuwde mannen of vrouwen in het geheim kunnen daten wordt de eerste werkdag van het nieuwe jaar voor hen een topdag.  De eerse werkdag van het jaar melden er zich uitzonderlijk veel nieuwe leden aan.

Ontlading in het nieuwe jaar

In 2015 werd een vragenlijst ingevuld door 500 leden. Uit het resultaat bleek dat 75% hen opgesloten voelde bij hun partner tijdens de kerstperiode. Ze wilden uit de sleur weg en gingen massaal stiekem daten.

vreemdgaan

Andere reden van de inschrijving waren:

  • het koude weer
  • donkere dagen
  • opnieuw na het feestgedruis aan het werk moeten

Christian Grant, woordvoeder van Illicitencounters citeert als volgt: “Het nieuwe jaar is een tijd waarin mensen levensveranderende beslissingen nemen. Een toename van aanmeldingen aan het begin van het jaar is dan ook geen verrassing meer.
Doordat kerst en nieuw een familiegebeuren is, betekent het vaak dat koppels een intense tijd met elkaar doorbrengen wat behoorlijk beklemmend kan zijn. Dit kan er toe leiden dat koppels zo boos op elkaar worden en er onderliggende problemen naar boven komen.”

Onderzoeken toonden bovendien aan dat meer koppels ruzie maken in januari dan in elke andere maand.
Dit leidt tot een onvermijdelijke toename van irritaties en onenigheden.

Voor advocaten is dit waarschijnlijk geen nieuws. Ook bij hen komen er in januari veel aanvragen tot echtscheidingen binnen.

Vreemdgaan is vaak de enige optie

Maar niet iedereen is toe aan een echtscheiding. Een echtscheiding is vaak een dure en complexe aangelegenheid. Voor velen is dan vaak de enigste optie “een affaire beginnen”. Op die manier proberen ze aan de huidige sleur en ruzies binnen hun relatie te ontsnappen.

Samengevat, de eerste werkdag van het jaar is de aantrekkelijkste dag om zich in te schrijven op een datingsite voor vreemdgaan en een buitenechtelijke relatie aan te gaan

stiekeme datingsites


Elise Vermeersch
elise@belgischedatingsites.be

Elise is freelance writer. Haar energie haalt ze uit inspirerende mensen, boeiende verhalen en haar tribe poezelige viervoeters en jaja je kan ze ook altijd plezier doen met een lekker wijntje en een overheerlijke sushi. Oooh en by the way Elise date al online van eind de jaren 90.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.