beste-datingsites-vreemdgaan

Top 3 datingsites vreemdgaan

Welke datingsites zijn het beste om vreemd te gaan?

Als je wat gaat rondsurfen zie je dat er een massa aan datingsites bestaat. Welke moet je nu kiezen als je in een relatie bent en wat avontuur opzoekt? Alhoewel het gerustellend kan zijn dat je niet de enige bent die naar wat extra spanning zoekt in zijn passieloze relatie, kan het aanbod van de sites toch overweldigend zijn.

Welke datingsites voor een affaire zijn er degelijk, echt en discreet?

Het probleem met de meeste gewone datingapps zoals Tinder is dat ze niet discreet zijn. Dat lijkt ons dan ook geen optie als je kiest voor vreemdgaan. Daarnaast zijn er ook een heleboel casual datingsites die niet meer zijn dan oplichterij en vol zitten met fake leden, ze spelen in op jouw emoties  en je slecht gevoel bij jouw huidige huwelijksleven. De vrouwen of mannen op deze sites zijn vaak scammers, die gewoon uit zijn op jouw geld.

Wij gingen op onderzoek en zetten de 3 beste datingsites voor vreemdgaan op een rijtje. Ze zijn het meest betrouwbaar en vooral discreet.

1.Victoria Milan

Victoria Milan is een datingsite voor gehuwde, verloofde, samenwonende, en gebonden mannen of vrouwen die een ‘buitenechtelijke’ relatie zoeken.
Victoria Milan heeft leden over zowat heel Europa, dus je kan zowel iemand zoeken in jouw buurt of iemand die in een ander land woont.
Bij Victoria Milan kan je rekenen op volle discretie. Je hoeft geen persoonlijk informatie door te geven.

Victoria Milan is 100% discreet en anoniem

Als gebruiker van Victoria Milan ben je altijd en overal 100% anoniem. Om je in te schrijven hoeft je geen persoonlijke informatie te verstrekken. Je maakt wel het beste  een anoniem e-mail adres aan bij Hotmail, Gmail, Yahoo, …

Controle op nepprofielen

Profielen worden gecontroleerd en nep- of namaakprofielen vliegen er onmiddellijk uit. Als je zelf een vermoeden hebt van een vals profiel kan je deze persoon rapporteren.

Gratis aanmelden

Je kan je gratis inschrijven bij Victoria Milan, op die manier kan je aftasten of de site iets voor jou is. Indien je het bevalt kan je een abonnement aanschaffen waardoor je toegang krijgt to alle functies.

 

2. Ashley Madison


Datingsite Ashley Madison is gericht op geheime relaties. Ze noemen zichzelf de meest open-minded datinggemeenschap ter wereld. Dus je vindt hier niet enkel gehuwde vrouwen of mannen, maar zowat iedereen die op zoek is naar een discrete relatie. Maar met hun oneliner: “Life is Short. Have an affair.” mikken ze toch vooral op gehuwde mannen en vrouwen.

Bij Ashley Madison staat privacy voorop

Je kan enkel maar inloggen bij de datingsite met een mailadres. Dus er is geen optie om in te loggen via een sociaal media account.

Volledige controle over getoonde informatie

Wil je je foto aan alle leden laten zien? Dan kan dat. Maar je kan er ook voor kiezen om jouw foto’s te maskeren of privé te taggen waardoor enkel degene die jij leuk vindt je kan zien.

Vreemdgaan op reis

Ashley Madison maakt vreemdgaan internationaal. De Reizende Man- en Reizende Vrouw-functies zorgen ervoor dat je afspraken vooraf kan inplannen.  Stuur vooraf al berichten aan leden in een andere stad om uw werk met ontspanning te verenigen.

 

3. Secret flirt

Secret Flirt onderscheidt zich wat bovenstaande sites, ze focussen niet puur op seks, vreemdgaan of ‘the one’. Ze willen mensen uit verschillende leefsituaties met elkaar verbinden. Dit kan gaan van connecties leggen tussen singles, singles en gebonden mensen of tussen mensen die beiden een relatie hebben.

Discreet daten

Niettegenstaande er op deze site zich ook vrijgezellen kunnen aanmelden, kan je hier ook met een gerust hart anoniem en discreet blijven. Het is aan jou in hoeverre jouw anonimiteit wil vrijgeven.

Respectvol en vrouwvriendelijk

De site richt zich vooral op communicatief en respectvol omgaan met elkaar. Het is in geen geval een platte seks datingsite. Ze mikken op een hoger niveau.

Geen fakeprofielen

Net zoals bij Victoria Milan maken ze er een punt van om fake- en nepprofielen niet toe te laten of zo snel mogelijk te verwijderen.