lente en daten

Lente! 5 redenen om te daten

21 maart, de lentekriebels zijn aangekomen. Gedaan met onder het dekentje te kruipen en uren Netflix te kijken. Het is lente en de zin om plezier te maken, wordt alsmaar groter.
De lente is een goed moment voor een nieuwe date of liefde tegen te komen. De bloemen ontluiken, de dagen worden langer, … en dat alles maakt ons net een beetje gelukkiger.

5 redenen om jouw liefdesleven een boost te geven in de lente

 

De zon zorgt voor het gelukshormoon

Het begin van de lente is een perfect moment om terug aan daten te denken. En daar zit de zon voor iets tussen. De zon maakt in ons lichaam endorfine aan, het wordt ook wel eens het gelukshormoon genoemd. Endorfine zorgt voor een gevoel van geluk en euforie. Je krijgt er meer energie van en je bent meer ontspannen.

Pure wetenschap

Nou ja, volgens datingexpert Sarah Pat althans. Lente is het moment waarbij dieren denken aan hun opvolgers, ze worden hierdoor aangespoord door hun biologische klok. En dit is al eeuwen het geval. Het zou wel kunnen dat dit bij mensen niet anders is. Tijd voor kindjes dus? Neen, zo een vaart moet je niet nemen. Maar het gevoel om je met iemand te verbinden kan wel groter worden.

Lenteschoonmaak

De tijd voor de lenteschoonmaak is aangebroken. We voelen de drang om op te ruimen en alle nutteloze spullen weg te doen. Doe hetzelfde met jouw liefdesleven. Laat die ex los en maak komaf met degene die jouw gezelschap niet waarderen.  Zet die eerste stap nu!

online datingsites lente

Meer zelfvertrouwen

Vertrouwen en zelfzekerheid dat krijgen we een tikkeltje meer tijdens de lente volgens Dr. Abrell. En laat dat net een eigenschap zijn waar de meeste van ons voor vallen.

Vaarwel snotneuzen en koude handen

Een rode loopneus, een verwaaid kapsel, warm ingeduffeld en een koude handdruk? Dat is nu éénmaal eigen aan koude dagen. Het maakt dat we er niet altijd op ons best uitzien. Lente doet ons stralen, laat er ons leuker uitzien en maakt ons flirterig.

Welkom lente!

Laat die zon nu maar schijnen en start zo snel mogelijk die lenteschoonmaak. Het daten kan beginnen, geen enkel excuus om in jouw hoekje te blijven zitten.

 

Elise Vermeersch
elise@belgischedatingsites.be

Elise is freelance writer. Haar energie haalt ze uit inspirerende mensen, boeiende verhalen en haar tribe poezelige viervoeters en jaja je kan ze ook altijd plezier doen met een lekker wijntje en een overheerlijke sushi. Oooh en by the way Elise date al online van eind de jaren 90.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.