Last Minute Valentijn Date

last minute valentijn date

Last Minute Valentijn Date

Tips om last minute een Valentijn date te vinden

Valentijn loert om de hoek en jij wil nog een leuke date scoren op 14 februari! Ben jij bewust single? Heb je het te druk om te daten? Of je kan gewoon de juiste nog niet tegen? Een last minute Valentijn date kan de oplossing zijn.

Een Last Minute Valentijn date? Volg Cupido’s tips.

Alleen zitten met Valentijn is voor jou geen optie? Maar hoe versier je nu snel een date? Laat Cupido je een handje helpen met volgende tips

 1.  Online dating

  De online datingwebsites en apps zijn niet meer weg te denken en de ideale manier om supersnel iemand te ontmoeten. Maak een leuk profiel aan, omschrijf wat je verwacht en vink de juiste zoekcriteria aan om de beste match te vinden. Hoe beter je profiel en je omschrijving is, hoe makkelijker je de juiste match vindt. Er zijn zonder twijfel nog een heleboel singles die deze Valentijnsdag niet alleen willen doorbrengen, maak dus je wens duidelijk.
  Je hebt waarschijnlijk wel al eens Tinder, Badoo, Facebook Dating, … geprobeerd.  Maar het is misschien ook eens het moment om de ietwat serieuzere datingapps uit te proberen als je niet alleen aast op een snelle date. Probeer onze datingsitevergelijker en kies de datingsite die het beste bij je past.

  Deze datingapps geven voor Valentijn alvast gratis toegang of een mooie korting.

  Gratis Rendez-Vous datingsite 48 uur Valentijn

  Gebruik code RV0223 – Geldig tot 28 februari

 2.  Sociaal netwerk

  Gebruik je sociaal netwerk om snel een Valentijn date te vinden. Laat aan je vrienden, collega’s, familie, … weten dat je single bent en graag Valentijn wil vieren. Wie weet kennen ze een leuke single die net hetzelfde wil dan jij en kunnen ze je introduceren. Vrienden kunnen perfecte matchmakers zijn, the human tinders.
  Of zie je die leukerd van de fitness of padel wel zitten? Gooi dan een hengeltje uit, misschien vindt hij of zij het wel even leuke om met jou op Valentijnsdag op stap te gaan.Of waarom zet je gewoon een statement op jouw Facebook, Instagram, TikTok, … dat je op zoek bent naar een last minute Valentine date?

  valentijndate facebook

 3.  Speeddaten op Valentijn

  Op zoek naar een spannende manier om last minute Valentijn te vieren? Dan is speeddaten wel iets voor jou. Geen afspraakje met ééntje maar met tal van potentiële partners. Spannend niet? En een pak origineler dan diner bij kaarslicht!Let’s date and break a world record at the same time!

  Dare to Date organiseert de grootste speeddate van het land op 14 februari. En hun ambitie reiken nog verder, ze willen het wereldrecord speeddaten verbreken. Je gaat dus niet alleen een leuke avond tegemoet waar je je liefje kan ontmoeten maar je hebt ook nog een heel verhaal om aan je vrienden te vertellen achteraf!

  Waar moet je zijn? Je wordt verwacht in het prachtige Tours & Taxis te Brussel. Schrijf je wel eerst in.

  speeddating valentijn tours&taxis

  Bron Dare to Date

 4. Daten met Vrienden

  Ga op stap of blijf gezellig thuis met vrienden. Ligt het je niet om zo snel met vreemden af te spreken of kost het je net iets teveel moeite? Doe dan iets met je (single) vrienden. Ga op resto, op café of blijf gewoon gezellig thuis genieten van een etentje en een leuke film.

 5. Een date met Jezelf

  Is je het niet gelukt die Last Date Valentine te strikken? Jammer, maar niet getreurd! Wat dacht je van een date met jezelf? Verwen jezelf maar eens lekker!  Blijf niet hangen in je verdriet of gemis. Je mag jezelf echt wel op de eerste plaats zetten en er lekker van genieten. Een badje met een glaasje wijn, een gameavond zonder geleuter en gezaag, whatever JIJ leuk vindt!Wij hopen alvast dat die Last Minute Valentine Date je een gezellig, leuke, opwindende of ontspannende avond oplevert en nog het liefst van al een mix van gezellig, leuk, opwindend en ontspannend.

  Happy Valentine boys and girls!