datingsites-maatje-meer

Datingsite voor een maatje meer

Online daten met een maatje meer

Voel je je aangetrokken tot volslanke mensen? Of ben je single en heb je zelf een plus-size? Maken andere datingsites je onzeker omwille van jouw gewicht?  Dan kan een datingsite voor een maatje meer een gepaste oplossing bieden. Op deze datingsites maak je kennis met gelijkgestemden.

Iedereen heeft verschillende voorkeuren en interesses en als je zelf een maatje meer hebt of aangetrokken wordt tot volslanke mannen of vrouwen kan je je inschrijven op een datingsite voor een maatje meer. Een datingsite is ideaal om je kennissenkring uit te breiden, nieuwe vriendschappen aan te gaan of de liefde van je dromen tegen te komen.

Het is uiteraard geen noodzaak om je op een specifieke datingsite in te schrijven. Je kan met een maatje meer ook op andere datingsites aanmelden. Maar vaak voelen sommige volslanke daters zich net iets beter op hun gemak op specifieke datingsites.

De beste datingsite voor een maatje meer

Wij vonden de gezelligste plek om kennis te maken met volslanke singles. Maak gratis een profiel aan op MaatjeMeer-Match.

Datingsite MaatjeMeer-Match review, prijzen en ervaringen

Deelnemers op MaatjeMeer-Match komen op een eenvoudige manier snel in contact met elkaar, op basis van opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren.

Wie kan zich inschrijven op datingsite MaatjeMeer-Match?

  • Volslanke mensen
  • Singles bij wie voorkeur uitgaat naar een partner met een maatje meer

maatje meer datingsite

Voordelen datingsite MaatjeMeer-Match

  • 75 nieuwe profielen per dag
  • gratis inschrijven
  • veilige omgeving
  • geen fake profielen
  • gelijkgestemden
  • je blijft zo lang anoniem als je zelf wilt
  • gratis een eigen profiel en foto’s plaatsen
  • gratis toegang tot alle profielfoto’s en hoofdfoto’s

In tegenstelling tot veel andere datingwebsites, is Maatjemeer-Match.be fel tegen nepprofielen. Bij ons vind je geen chatoperators die je aan het lijntje houden. Fair play, dat is ons motto. Bron MaatjeMeer-Match

 

MaatjeMeer-Match maakt deel uit van het Safe Dating Networks

Wat houdt het Safe Dating Networks in?

Safe Dating Networks heeft enkele datingsites onder zijn hoede. Datingsites die lid zijn van het Safe Dating Networks verhogen de kansen op nieuwe contacten. Je kunt dan  ook gezocht en gevonden worden op partnersites van MaatjeMeer-Match. Op die manier krijg je leden te zien vanuit partnersites die aan je zoekcriteria voldoen en omgekeerd. Jouw profiel wordt automatisch opgenomen bij de partner sites. Vind je dit geen goed idee? Geen probleem. Je gaat naar de instelling “zoeken en gevonden worden op partnersites” en schakel dit uit.

Mogelijkheden bij Maatjemeer-Match

    FUNCTIE

GRATIS LID

BETALEND LID

profiel aanmaken

profielen bekijken

fotozapper gebruiken

fotozapper matches bekijken

verzonden berichten zijn altijd leesbaar

knipogen sturen

berichten sturen

foto's plaatsen

hoofdfoto's bekijken

extra foto's bekijken

laatste bezoekers bekijken

berichten lezen

hoofdfoto's bekijken

Prijzen voor Maatjemeer-Match

Je hoeft niet meteen betalen voor deze datingsite. Je kan eerst gratis uittesten of de datingsite perfect bij jou past. Indien je het bevalt, doe je er goed aan om betalend lid te worden. Je profiteert zo van alle functionaliteiten en dat maakt het net iets makkelijker om die ideale date te vinden.

1 maand

€ 24.99/maand

2 maanden

€ 19.99/maand

populair

4 maanden

€ 14.99/maand

Ervaringen Maatjemeer-Match

Hoe ervaren anderen de datingsite voor een maatje meer?  Op de website van Maatjemeer-Match vinden we een aantal mooie en warme ervaringen terug.

Heel heel toevallig, aangeklikt beginnen babbelen, een paar keer afgesproken en het klikte van dag één. Nooit gedacht dat nog een keer mee te maken en nu gelukkig samen en zelfs samen op zoek naar een huisje om samen te wonen. Werner & Ingrid Bron Maatjemeer-Match

En ja, ik heb mijn lief gevonden op uw site en ik ben er heel gelukkig mee. Verder nog veel succes met de site!
Willy & Annie Bron Maatjemeer-Match

Andere sites voor maatje meer dating

Er komen regelmatig nieuwe datingsites bij. Maar voor zover wij weten is dit veruit de beste site om je maatje meer match te vinden. Je kan je absoluut ook aanmelden op algemene site. Wil je weten welke datingsite je het best kiest? Gebruik dan onze datingsite vergelijker.

 

Elise Vermeersch
elise@belgischedatingsites.be

Elise is freelance writer. Haar energie haalt ze uit inspirerende mensen, boeiende verhalen en haar tribe poezelige viervoeters en jaja je kan ze ook altijd plezier doen met een lekker wijntje en een overheerlijke sushi. Oooh en by the way Elise date al online van eind de jaren 90.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.