Blijf bij mij

Hoe we in relaties strijden voor macht en intimiteit

Blijf bij mij

blijf bij mij - rika ponnetIn het boek Blijf bij mij van Rika Ponnet krijg je een vernieuwende en verhelderende kijk op relaties, met praktische tips en adviezen. Na de eerste verliefdheid ontstaat in veel relaties een ‘machtsstrijd’: je gaat je ergeren aan kleine kantjes, je bent bang te veel van jezelf te moeten opgeven, er ontstaat een bepaalde sleur…

Maar hoe vermijd je dat die strijd het einde van je relatie betekent?

Aan de hand van praktijkvoorbeelden legt Rika Ponnet de dieperliggende oorzaak van relatieproblemen bloot en toont ze hoe hechtingsstijlen vaak aan de basis liggen. Waarom trekken tegenpolen elkaar aan, maar stoten ze vaak na een tijdje ook weer af? Waarom kiezen veel mensen telkens weer voor een ‘foute’ partner? En waarom is ruzie en strijd vaak een verborgen kreet om meer intimiteit?

Dit alles kom je te weten in het boek Blijf Bij Mij