dating single ouders

3 beste datingsites voor alleenstaande ouders

De 3 beste datingsites voor single ouders

Als je een lange tijd een relatie had, is het soms moeilijk om opnieuw de liefde tegen het lijf te lopen als alleenstaande ouder. Vaak bestaat jouw huidige vriendenkring uit mensen die je al een eeuwigheid kent en zijn er weinig vrijgezellen te bespeuren. Je kan dan al denken dat je jouw nieuw lief in “den Delhaize” gaat tegenkomen maar geloof mij die kans is heel gering.

Als single mama of papa kan het vaak nog net iets gecompliceerder zijn om een gepaste date te vinden. Er zijn tal van redenen die het moeilijk kunnen maken. Je kan niet altijd de deur uit als je het wilt, de tegenpartij ziet kinderen echt niet zitten, …

Al eens overwogen om een gelijkgestemde ziel te zoeken via een online datingsite. Je hoeft daarvoor nog niet direct aan een nieuwe relatie te denken, soms is aangenaam gezelschap voor een etentje ook best leuk.

Vandaag vind je 1001 soorten datingsites. En uiteraard zijn er ook datingsites die specifiek gericht zijn op alleenstaande mama’s en papa’s. Wij filterden er 3 voor jou uit.

Datingsite Alleenstaande Papa’s

Alleenstaande papa’s is dé datingsite voor single papa’s en mama’s in België die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie.

Met een gemiddelde van 250 nieuwe deelnemers per dag is de datingsite uitgegroeid tot één van de grootste én meest actieve community’s voor alleenstaande ouders.

dating single papa's

Op Alleenstaande papa’s kan  je in een vertrouwde, veilige manier op zoek naar nieuwe contacten.

Voordelen datingsite Alleenstaande Papa’s

  • enkel voor alleenstaande ouders
  • gratis een eigen profiel
  • gratis standaardberichten versturen naar ander leden
  • veilig daten via een eigen anonieme postbus
  • je blijft anoniem zolang je wilt

dating-alleenstaande-ouders

Datingsite Alleenstaande Mama’s

Alleenstaande mamas is dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande mama’s en papa’s in Vlaanderen die op zoek zijn naar een leuke date of een serieuze relatie.

Je kan er in een vertrouwde omgeving en op een eenvoudige manier op zoek naar nieuwe contacten. Je beslist zelf hoe lang je anoniem blijft.  Je hoeft slechts af te spreken als je er zelf klaar voor bent.

dating single mama's

Voordelen datingsite Alleenstaande Mama’s

  • enkel voor alleenstaande ouders
  • gratis een eigen profiel
  • gratis standaardberichten versturen naar ander leden
  • veilig daten via een eigen anonieme postbus
  • je blijft anoniem zolang je wilt

Datingsite Relatieplanet

Deze datingsite is niet specifiek gericht op single ouders maar doet het wel goed in deze categorie.
Relatieplanet is sinds 2002 een autoriteit op datinggebied. Het is één van de betere datingsites. Het grote aantal leden zorgt ervoor dat er altijd wel veel activeit is.

Daarnaast heeft relatieplanet een goede klantenservice en een datingcoach. Denise Janmaat organiseert regelmatig online vragenuren en trainingen om jouw zoektocht naar een partner te verbeteren.

Datingsite Relatieplanet staat voor veilig en betrouwbaar.

Elise Vermeersch
elise@belgischedatingsites.be

Elise is freelance writer. Haar energie haalt ze uit inspirerende mensen, boeiende verhalen en haar tribe poezelige viervoeters en jaja je kan ze ook altijd plezier doen met een lekker wijntje en een overheerlijke sushi. Oooh en by the way Elise date al online van eind de jaren 90.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.